Родинне свято - 2017

2017-02-14

/Files/images/zima_2017/076.JPG

Мліївський дошкільний навчальний заклад №1 "Пролісок" працює над забезпеченням реалізації національно-патріотичного виховання дошкільників. Педагогічні працівники середньо-старшої групи разом зі своїми вихованцями протягом 10 днів працювали над проектом "У колі дружної родини", метою якого було ознайомлення з національною культурою, поглиблення знань дітей про родинні стосунки, виховання поваги до старших, почуття гордості за свою родину та любові до рідних.

Кульмінацією проекту стало родинне свято, яке відзначили у вівторок, 14 лютого 2017 року. На свято завітали мами і тата, дідусі та бабусі. Діти дарували старшим свої вірші, таночки і пісні. А дорослі, в свою чергу, залюбки брали участь в конкурсах, виготовляли для малюків ароматичні мішечки, співали і танцювали разом зі своїми дітьми. Прозвучала авторська пісня у виконанні дідуся Сергія Васильовича Ковели.
Створена на святі незабутня атмосфера дає малечі можливість торкнутися унікальної краси сімейних традицій, національного духу нашого народу.
Батькова хата, мамина пісня, дідусева казка, бабусина вишиванка, – усе це родовідна пам’ять, символи України, наші обереги.
Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і група, і наш садочок, і весь народ український. Родина до родини – народ. А щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно берегти його, шанувати. Сьогоднішнє свято – це освідчення в любові кожного вихованця до своєї сім’ї, бажання зробити для неї щось приємне. Особливим це освідчення є сьогодні, у день святого Валентина.

/Files/images/zima_2017/006.JPG

/Files/images/zima_2017/018.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi